Lava 2-2 relax ülőgarnitúra szett 450.000 Ft-ért

Lava 2-2 relax ülőgarnitúra szett
Érdekli a termékünk?
450000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lava 2-2 relax ülőgarnitúra szett

Termék leírása:

A Lava 2-2 relax ülőgarnitúra szett remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A darab állítható fejtámlával, és mozdítható oldalsó kartámasszal felszerelt, és nem is véletlenül: ez által találhatja el a makulátlan kényelmi pozíciót. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Német import termékeink színvonalát hozza eme Lava 2-2 relax ülőgarnitúra szett. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- 3 db motoros relax ülés
- Állítható fejtámasz

- Állítható kartámasz
Méretek:
- 210x100cm

- 180x100cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Egyenes kialakítás


Felhívom