Lasse ágyazható ülőgarnitúra 195.100 Ft-ért

Lasse ágyazható ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
195100 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lasse ágyazható ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Lasse ágyazható ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
- 208x100cm befoglaló méret

- 160x190cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület

- Sok színben kapható  
Állás:
- Egyenes kialakítás


Felhívom