Laredo sarokkanapé 431.300 Ft-ért

Laredo sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
431300 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Laredo sarokkanapé

Termék leírása:

A Laredo sarokkanapé remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Akár ötféle színben kapható. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. Amennyiben le szeretne adni rendelést a kiszemelt darabra, hívja azonnal értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Bluetooth LED beépítés
Méretek:
 - 322x195cm
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban 

Felhívom