Landshut ülőgarnitúra 319.000 Ft-ért

Landshut ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
319000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Landshut ülőgarnitúra

Termék leírása:

Kellemes hangulatú sarok kanapé, letisztult vonalvezetéssel, kattanó fejtámlákkal és ívelt karfákkal. A Landshut sarok kanapé ülőfelülete kombinált hideg habos és bonell rugós, hogy mindig a legmegfelelőbb legyen az üléskomfort az ön számára. Íves karfái kényelmes támaszkodást biztosítanak, amely hosszabb pihenés alkalmával is megfelelő kényelmet biztosít. Előrenyúló ottománrésze felnyitható, ágyneműtartót rejt, valamint az ottomán rész mellet elhelyezkedő 2 személyes ülőrész alatt kinyitható ágygépgel is rendelkezik a bútor. Kiágyazva a fekvőfelülete 133 x 227 cm. A sarok kanapé háttámláján állítható fejtámlák vannak, melyekkel a legjobb támasztást is be lehet állítani a bútoron ülők számára. Maga a sarok kanapé jobbra és balra is szerelhetőként érkezik meg önhöz, így otthonában eldöntheti milyen állású kanapét szeretne. Ha megtetszett a német partnerünk ezen nagyszerű kanapéja, ne habozzon, hívjon minket és rendelje meg akár most vagy látogasson meg minket és próbálja ki nálunk! Hívjon minket!

Méretei: 295x214cm

Adatok:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós változat
 - 3 darab kattanós fejtámla

Méretek:
 - Szélesség: 295 cm,
 - Magasság: lehajtott fejtámlákkal 87 cm,
   felhajtott fejtámlákkal: 102 cm
 - Mélység: 214 cm,
 - Fekvőfelület: 133 x 227 cm

 - Ülő magasság: 46 cm,
 - Ülő mélység: az ülőrészen: 77 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Bonell rugós No-Sag kombinált ülőfelület

Állás:
 - jobbos állású
 - balos állású

Színek:
 - 493/08 - 493/08 - barna
 - 482/06 - 722/07 - fekete
 - 482/09 - 722/09 - szürke
 - 482/19 - 722/19 - sötét szürke

Felhívom