La Spezia sarok ülőgarnitúra 268.900 Ft-ért

La Spezia sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
268900 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • La Spezia sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A La Spezia sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Több színű kivitellel is tudunk szolgálni, ezért bármilyen stílusú a lakása, könnyedén megtalálhatja az Önnek tetszőt. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A darabhoz járnak a párnák is. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Akár stílusban hozzá illő puffal is kérhető, kapható. Kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb, hogy tudjunk Önnek segíteni!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció

- Ágyneműtartós funkció
Méretek:
- 258x192cm szélesség

- 89/74cm magasság párna függvényében 

- 205x152cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület


Felhívom