Nancy kicsi sarok ülőgarnitúra 349.000 Ft-ért

Nancy kicsi sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Nancy kicsi sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Nancy kicsi sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. A darab ágyazható kivitelű, így akár éjjeli vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Balos kivitelben kapható. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható
Méretek:
- 265x220cm befoglaló

- 140x210cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom