Cosmo ülőgarnitúra 230.000 Ft-ért

Cosmo ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
230000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Cosmo ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Cosmo ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel egyszerű, letisztult megjelenéssel bír, ezért feldobja a helység hangulatát. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A képen látható párnák szintén a darab tartozékai. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
- ágyneműtartós
Méretek:
 - 290x140cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós és
 - Hideg habos ülőfelület
 - A párnák tartozékokFelhívom