Cooper sarok ülőgarnitúra 230.000 Ft-ért

Cooper sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
230000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Cooper sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Cooper sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel ágyazható, ezért akár éjszakai vendégvárásra is alkalmas, valamint tárolós voltánál fogva akár különféle dolgok tárolására is alkalmas lehet, például ágynemű tárolására. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. Jobbos, valamint balos állásban is tudjuk biztosítani, ez által könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, amire szüksége lenne. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció

Méretek:
- Külső méret: 288x211cm,
- Fekvőfelület: 211x152cm,

Kivitel:
- Tartós Hideg habos ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban


Felhívom