Celica luxus sarok ülőgarnitúra már -tól

Celica luxus sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 200.000 Ft helyett!
200000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Celica luxus sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Celica luxus sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A díszítő varrás, mely a felületén megjelenik, különleges megjelenést kölcsönöz neki. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. Amennyiben le szeretne adni rendelést a kiszemelt darabra, hívja azonnal értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyneműtartós funkció

 - Vendégágy funkció 

Méretek:
-270x185cm befoglaló
-210x130cm fekvőfelület

Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
- Sokféle színben
- Egyedi méretben is rendelhető.

Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban


Felhívom