Bari III sarok kanapé 250.000 Ft-ért

Bari III sarok kanapé
Érdekli a termékünk?
250000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bari III sarok kanapé

Termék leírása:

A Bari III sarok kanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Amennyiben meg szeretné rendelni a darabot, ne felejtse el hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon, és ha nincs raktáron, beszerezzük Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkcióval
Méretek:
 - 250x185cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakítás

Felhívom