Bari III. nagy sarok ülőgarnitúra már -tól

Bari III. nagy sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 275.000 Ft helyett!
275000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bari III. nagy sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Bari III. nagy sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. A kartámasz mozdítható, ezzel biztosítva, hogy megtalálhassa a legkomfortosabb pozíciót. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Több színben is kapható, ezért megtalálhatja azt a megoldást, ami a lakásához legjobban illik. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkcióval
Méretek:
- 248x184cm külső méret
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom