Anett luxus sarok ülőgarnitúra már -tól

Anett luxus sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 320.000 Ft helyett!
320000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Anett luxus sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Az Anett luxus sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció
- Átszerelhetőség
Méretek:
- Méret: 338x215 cm,
- Fekvő felület: 140x270 cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
- Több színben is rendelhető
Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom