Kapucinó U alakú kanapé 349.000 Ft-ért

Kapucinó U alakú kanapé
Érdekli a termékünk?
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Kapucinó U alakú kanapé

Termék leírása:

A Kapucinó U alakú kanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. Megjelenése letisztultságot, egyszerűséget sugall, ez által dobja fel a helység hangulatát. A darab állítható fejtámlával, és mozdítható oldalsó kartámasszal felszerelt, és nem is véletlenül: ez által találhatja el a makulátlan kényelmi pozíciót. Különféle tárolási feladatokra is remekül felhasználható, ugyanis ágyneműtartós kivitelű. A hideghabos kivitelének köszönheti a puha, kényelmes felületét. Jobbos kivitelben kapható. Ha megtetszett a darab, ne felejtse el leadni rendelését a 06/70 626-50-33 számon értékesítőnknél!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyneműtartós funkció
 - Állítható fejtámla
 - Állítható oldalsó kartámasz (kattanó)
Méretek:
 - 330x210x165cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kialakításban

Felhívom