Jordan sarokkanapé 0 Ft-ért

Jordan sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
0 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Jordan sarokkanapé

Termék leírása:

A Jordan sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. Az állítható fejtámasz, és a mozdítható háttámla a kényelmi funkcionalitást fokozza. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Balos kivitelt tudunk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Állítható háttámla
 - Állítható fejtámla
Méretek:
 - Szélesség: 265x240cm
Kivitel:
 - No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
 - Balos kialakításban

Felhívom