Sidona előre ágyazható kis kanapé 199.000 Ft-ért

Sidona előre ágyazható kis kanapé
Érdekli a termékünk?
199000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Sidona előre ágyazható kis kanapé

Termék leírása:

A Sidona előre ágyazható kis kanapé kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel modern megjelenésű, ezért könnyedén beilleszthető exkluzív lakásokba, vagy dobhatja fel régiesebb helyek kisugárzását. Szeretné vendégeit időnként éjszakára elszállásolni? Nem probléma, ágyazható kivitelénél fogva. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
Méretek:
 - 95x210cm
Kivitel:
 - Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Egyenes kialakítás
Felhívom