Így rendelhet ülőgarnitúrát tőlünk három egyszerű lépésben

2016-02-19 11:26

A honlapunkon van lehetőség rendelni ülőgarnitúrát saját ízlésünknek megfelelő szín- és anyagválasztékban is, a kiválasztott formán túl. Külön menüpontot hoztunk létre: "rendelhető ülőgarnitúrák".

Mit kell ehhez tenni? Három egyszerű lépésben kell csak választ adnunk kérdésekre, illetve a felhasználóbarát felületnek köszönhetően, szinte csak kattintanunk kell.

Az első lépés a konkrét "forma és típus kiválasztása". Fel van sorolva jó sok ülőgarnitúra, amiből tudunk szemezgetni. A lényeg, hogy a képen látható bútor anyaga és színe nem releváns a választásban, hiszen pont, hogy a formát választjuk ki. Tehát, ha a képen lévő ülőgarnitúra tetszik úgy, ahogy van, akkor egyszerűen telefonálni kell, vagy visszahívást kérni. Ha pedig tetszik a formája, de mondjuk a színe nem, vagy éppen anyagban van valami kívánsága, akkor kell ezzel a lehetőséggel élni.

A kívánt forma kiválasztása után jöjjön az anyag, illetve a szín. Az ülőfelületnek és a ülőgarnitúrának is külön-külön ki lehet választani a színét, anyagát. Gondoljuk át alaposan, illetve próbáljuk meg elképzelni a kinézetét! Ne essünk kétségbe, ha nem sikerül magunktól kiválasztani, mert...

...a harmadik lépésben meg kell adnunk az adatainkat, és írhatunk megjegyzést. A megjegyzésben minél pontosabban határozzuk meg, hogy mit is szeretnénk. Beírhatunk akár linkeket is máshonnan, vagy bármi olyat, ami segítségünkre lehet. Ügyintézőnk fel fogja hívni és élőszóban, telefonon is lehet pontosítani.

Ha mégis úgy látja, hogy ez "kockázatos", illetve nem tudja eldönteni, elképzelni látatlanban az ülőgarnitúrát, akkor még mindig választhat a több száz ülőgarnitúra közül, és személyesen meggyőződhet róla, hogy teljes mértékben ki tudjuk szolgálni az Ön igényeit.

Felhívom