Genua puff 52.700 Ft-ért

Genua puff
Érdekli a termékünk?
52700 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Genua puff

Termék leírása:

Kiváló német partnerünk kanapéja, a Genova sarok kanapé kiegészítő puffjáról mit is lehetne mondani? Színében, anyagában és stílusában a Genova sarok kanapéhoz illeszkednek. A kialakításuk révén a kanapé ottománja mellé tolva ágyfunkcióval, vagy csak lábtartóként is szolgálhat, ülőfelülete megegyezik a kanapé ülőrészével, hideghabos és hullámrugós No-Sag ülőfelülete van, mely szintén azt a kényelmet biztosítja mint a kanapé. Ha szeretne egy ilyen puffot vagy kiegészítené a Genova kanapéját, akkor nem kell mást tennie, hívjon fel minket és rendelje meg akár már most.

Méretei: 103x82,5cm

ADATOK:

Funkciók:
 - Különáló puff ként ülésre és lábtartásra
 - Genova sarok kanapé kiegészítéseként

Méretek:
 - Szélesség: 103 cm,
 - Mélység: 82,5 cm,

 - Ülő magasság: 48 cm,

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - NoSag Hullámrugós kombinált ülőfelület

Színek:
 - 369/03 - 311/03 - halvány cián kék
 - 369/09 - 311/29 - bézs

Felhívom