Vito Systemo sarok ülőgarnitúra 300.000 Ft-ért

Vito Systemo sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
300000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Vito Systemo sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Vito Systemo sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Balos állásban tudjuk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható

- Ágyneműtartós
Méretek:
- 240x170cm befoglaló

- 140x200cm fekvőfelület
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás


Felhívom