Talos ágyazható sarok ülőgarnitúra 329.000 Ft-ért

Talos ágyazható sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
329000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Talos ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Talos ágyazható sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Az állítható fejtámasz, és a mozdítható kartámasz biztosítja, hogy könnyedén megtalálhassa az Ön számára leginkább megfelelő pozíciót. Ágyazható, ezért remek választás lehet, amennyiben időnként vendégeinket kellene éjszakára elszállásolni. Mivel ágyneműtartós, ezért akár tárolási feladatokat is elláthat. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeink színvonalát hozza eme Talos ágyazható sarok ülőgarnitúra. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Ágyazható
 - Ágyneműtartós
 - Állítható fejtámla
 - Állítható háttámla
Méretek:
- 225x285cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom