Palomino sarok ülőgarnitúra 429.000 Ft-ért

Palomino sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
429000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Palomino sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Palomino sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A díszítő varrás, mely a felületén megjelenik, különleges megjelenést kölcsönöz neki. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Jobbos kivitelben kapható. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációval kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Kattanós fejtámlák

Méretek:
- 280180cm külső méret
- 210x135cm befoglaló

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom