Maximo U formájú ágyazható ülőgarnitúra már -tól

Maximo U formájú ágyazható ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 220.000 Ft helyett!
220000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Maximo U formájú ágyazható ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Maximo U formájú ágyazható ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Akár több színben is kapható, pontos információkkal kapcsolatban mindig keresse értékesítőnket bizalommal. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Jobbos, valamint balos állásban is tudjuk biztosítani, ez által könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, amire szüksége lenne. Amennyiben meg szeretné vásárolni a darabot, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb készletinformációkkal kapcsolatban a 06/70 626-50-33 számon. Ha nincs éppen raktáron, ne aggódjon, be tudjuk szerezni Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Ágyneműtartós funkció

Méretek:
-300x220x160cm befoglaló

-270x120cm fekvőfelület

Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
-Felárért méreteiben módosítható

Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban


Felhívom