Hello ágyazható sarok ülőgarnitúra már -tól

Hello ágyazható sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 270.000 Ft helyett!
270000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Hello ágyazható sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Hello kék ágyazható sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A kartámasz állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni.  A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Jobbos, és balos állásban is tudjuk biztosítani, így megtalálhatja azt a megoldást, ami az Ön nappalijában a legmegfelelőbb. Ha megtetszett a darab, ne felejtse el leadni rendelését a 06/70 626-50-33 számon értékesítőnknél! Készletről is vihető!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Kattanós kartámaszok
- Ágyneműtartós funkció

Méretek:
-294x173cm befoglaló

-160x230cm fekvőfelület 

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban
- Balos kialakításban


Felhívom