Buffalo Zoé Bézs Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben már -tól

Buffalo Zoé Bézs Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben
Most -ért elviheti, 599.000 Ft helyett!
599000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Buffalo Zoé Bézs Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben

Termék leírása:

A Buffalo Zoé Bézs Bőr Relax kanapé 3-2-1 kanapészett remek választás lehet bárki számára, aki egy olyan szettet szeretne az otthonában tudni, amely egyszerre kiváló, remek minőségű, kényelmes, frappáns, és egyben impozáns. Nézze csak meg ezt a remek színvilágot, és ezt a profi kialakítást! Ennek a darabnak a birtokában vendégei elismerő pillantásaira mindenképpen számíthat majd. Mivel relaxos funkciójúak, ezért akár akkor is remek lehetőséget nyújthatnak, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót rendszeresen. Felkeltettük a figyelmét? Jöjjön el hozzánk mihamarabb! Amennyiben ki van állítva, azonnal kipróbálhatja. Beszéljen értékesítőnkkel mihamarabb telefonon!

Méretei: 3-as: 240 x 110 cm, 2-es: 170 x 110 cm, 1-es 110 x 110 cm

Felhívom