Broadway valódi bőr sarok ülőgarnitúra 499.000 Ft-ért

Broadway valódi bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Broadway valódi bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Broadway valódi bőr sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:

- Kattanó fejtámasz
Méretek:
- 270x210cm méret
Kivitel:
- Hullámrugós ülőfelület

- Balos kialakítás


Felhívom