Exit sarokkanapé már -tól

Exit sarokkanapé
Most -ért elviheti, 349.000 Ft helyett!
349000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Exit sarokkanapé

Termék leírása:

Az Exit sarokkanapé remek, kiváló minőségű darabja nagykereskedésünknek. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. Több színű kivitellel is tudunk szolgálni, ezért bármilyen stílusú a lakása, könnyedén megtalálhatja az Önnek tetszőt. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Amennyiben le szeretne adni rendelést a kiszemelt darabra, hívja azonnal értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Átszerelhetőség
Méretek:
 - 340x240cm,
 - Felár ellenében egyéb méretben is rendelhető
Kivitel:
 - hideghabos felület
 - A párnák tartozékok
Állás:
 - Jobbos kialakításban
 - Balos kialakításban
Színek:
 - Akár több színben is kapható, rendelhető

Felhívom