Driver sarok ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Driver sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Driver sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Driver sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Letisztult megjelenésénél fogva remek darabjává válhat bármely nappalinak. A mozdítható fejtámasz, és az állítható oldalsó kartámla a makulátlan kényelmi funkcionalitást, és esztétikumot segítik elő. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Balos állásban tudjuk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó fejtámla

- Mozdítható kartámasz
Méretek:
- 270x170cm

- 195x127cm
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
- Balos kialakításban
Színek:
- BézsfehérHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom