Doreen sarok ülőgarnitúra 599.000 Ft-ért

Doreen sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
599000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Doreen sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Doreen sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Jelenleg sárga színben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani, de lehetséges, hogy ez változni fog. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmét. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
 - Kattanó fejtámla 
 - Motoros relax ülés
 - Kis fiókos tárolóval
 - Kiülő
Méretek: 
 - Szélesség: 270 cm, 
 - Mélység: 258 cm, 
 - Fekvőfelület: nincs 
Kivitel: 
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel. 
 - Duplakomfortos üléselemek 
 - Motoros relax elem rejtett kezelő szervekkel. 
 - Prémium bőr használat
Állás: 
 - balos kialakításban
Felhívom