Dizájn ülőgarnitúrát igen jó áron!

2016-05-12 20:21

Ha megnézik a készletünket, akkor láthatják, hogy az ülőgarnitúráink (3-2-1, sarokülő, bőr stb.) nagy része igen modern, olasz vagy német dizájn bútorok, friss és trendi tervezéssel. Oly módon, hogy 5 év múlva is vállalhatóak lesznek, mert a tervezéseik nem a kísérletezgetésről szólnak, hanem a stílusról és eleganciáról.

Azt szoktuk figyelni, hogy vannak olyan vásárlók, akik inkább megveszik a drágább kiállító- és bemutatótermek bútorait jóval drágábban, mint nálunk. De hát erről posztoltunk már eleget: mivel mi vagyunk az elosztó raktár, így mi eleve olcsóbbak tudunk lenni (nincs rezsi, se szállítási költség és az árrés is kicsi)...

Azonban úgy tűnik, hogy sokaknak az a fontos, hogy szép  környezetben tudjanak vásárolni, nézelődni. Pedig a legtöbb helyen csak megrendelni lehet az adott ülőgarnitúrát, azonnal elvinni nem! Nálunk pedig igen az azonnali elszállításra van lehetőség, mintsem a rendelésre.

Arra kérjük a nálunk érdeklődőket, hogy vigyék jó hírünket! Nézzenek szét a kínálatunkban, és akkor láthatják, hogy felvesszük a versenyt bármelyik belvárosi vagy budai szalonnal, sőt, egyéb tényezőket figyelembe véve sokaknál mi leszünk a befutók :)


Dizájn konyhát is szeretnél? Ne habozz, itt lenne a Furniture Form áruháza

Felhívom