David valódi bőr sarokkanapé -10 Ft-ért

David valódi bőr sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • David valódi bőr sarokkanapé

Termék leírása:

A David valódi bőr sarokkanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. Egyszerű, letisztult megjelenésénél fogva igényességet visz a környezetbe. Megjelenési eleganciáját feldobja a felületén megjelenő díszítő varrás. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Balos kivitelben kapható. A teljes vételi árba tartozik a képen látható puff. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Állítható fejtámla
Méretek:
 - 260x170cm
Kivitel:
 - Hideg habos hullámrugós ülőfelület
 - Méreteiben nem módosítható 
Állás:
 - Balos kialakításban


Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom