Curry Sarog valódi bőr relax kanapé 549.000 Ft-ért

Curry Sarog valódi bőr relax kanapé
Érdekli a termékünk?
549000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Curry Sarog valódi bőr relax kanapé

Termék leírása:

A Curry Sarog valódi bőr relax kanapé kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. A fejtámla mozdítható, a kényelmi funkcionalitás fokozásának érdekében. Momentán sárga színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeink színvonalát hozza eme Curry Sarog valódi bőr TV relax kanapé. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni!

ADATOK:

Funkciók:
 - Multi relax funkció
Méretek:
 - 225x255 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
 - Fix modell
Állás:
 - Jobbos kialakításban

Felhívom