Corsica motoros relax sarokkanapé 399.000 Ft-ért

Corsica motoros relax sarokkanapé
Érdekli a termékünk?
399000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Corsica motoros relax sarokkanapé

Termék leírása:

A Corsica motoros relax sarokkanapé igényes megjelenésű, pompás darabunk. A hátsó fejtámasz mozdítható, ezzel biztosítva, hogy megtalálhassa a legkomfortosabb pozíciót. Pillanatnyilag ebben a színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Motoros relax funkciójának köszönhetően kiváló lehetőségeket nyújthat akár relaxálásra is. Balos kivitellel tudunk szolgálni. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros TV relax
 - Kattanó kar
Méretek:
 - 260x240cm
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Balos kivitel

Felhívom