Chef sarok ülőgarnitúra valódi bőrből 499.000 Ft-ért

Chef sarok ülőgarnitúra valódi bőrből
Érdekli a termékünk?
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Chef sarok ülőgarnitúra valódi bőrből

Termék leírása:

A Chef sarok ülőgarnitúra valódi bőrből kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Mivel ágyazható, ezért a vendégeink éjszakai elszállásolása is megoldott. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. A darab készletről kapható. Amennyiben érdeklődni szeretne, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók

- Ágyazható

- Állítható fejtámla

Méretek:
- 260x205cm
Kivitel:
- Hideg habos ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom