Carrier U formájú barna ülőgarnitúra már -tól

Carrier U formájú barna ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 554.000 Ft helyett!
554000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Carrier U formájú barna ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Carrier U formájú barna ülőgarnitúra kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Egyszerű, letisztult megjelenésénél fogva igényességet visz a környezetbe. A felületén található díszítő varrás még elegánsabbá, és tetszetősebbé varázsolja. Az állítható hátsó fejtámla, és a mozdítható oldalsó kartámasz a makulátlan kényelmi funkcionalitást segítik elő. Több színű kivitellel is tudunk szolgálni, ezért bármilyen stílusú a lakása, könnyedén megtalálhatja az Önnek tetszőt. Jelenleg barna színben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani, de lehetséges, hogy ez változni fog. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Jobbos, és balos állásban is tudjuk biztosítani, így megtalálhatja azt a megoldást, ami az Ön nappalijában a legmegfelelőbb. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanó fejtámlák
- Kattanó kartámlák

Méretek:
-340x205x235cm befoglaló,
-135x265cm fekvőfelület,

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel.

Állás:
- Jobbos és balos is lehet
- Több színben is kapható


Felhívom