Buffalo Fehér Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben már -tól

Buffalo Fehér Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Buffalo Fehér Bőr Relax kanapé 3-2-1 szettben

Termék leírása:

FIGYELEM! Kereskedésünk online webáruházzá alakult, a termékkínálatunk megváltozott. Jelen terméket már nem áruljuk! Nézz szét weboldalunkon, és tekintsd meg legújabb termékeinket!

A Buffalo 3-2-1 szett igényes megjelenésével, impozánsságával, puha kényelmi funkcionalitásával válhat bármely nappali nélkülözhetetlen elemévé. A precíz, hozzáértő kivitelezés, és a megfelelő kényelmi funkcionalitás teszi nélkülözhetetlen darabbá az Ön nappalijában eme szettet. Mivel motoros relax funkcióval felszerelt a szett, ezért kiváló lehetőségünk nyílhat arra, hogy egy nehéz fárasztó nap után relaxáljunk egy jót. Nem hoz szégyent a bőr minőségre. Ha felkeltettük a figyelmét, akkor ne habozzon hívni értékesítőnket, még most!

3-as: 210 x 90 cm 249.000 Ft, 

2-es: 150 x 90cm 200.000 Ft, 

1-es 99 x 90 cm 150.000 Ft

FIGYELEM! Kereskedésünk online webáruházzá alakult, a termékkínálatunk megváltozott. Jelen terméket már nem áruljuk! Nézz szét weboldalunkon, és tekintsd meg legújabb termékeinket!

Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom