Brescia sarok ülőgarnitúra 277.200 Ft-ért

Brescia sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
277200 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Brescia sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

Mint az azonos nevű, Észak-olaszországi városka, ez is egy nagyon különleges darab. A mikroszálas kárpitja, a lekerekített kartámaszok, a vonzó csővarrott szegélyei lenyűgöző karaktert adnak a kanapénak. Ezt hangsúlyozzák a fekete lábak is, amelyek ezt a kanapét hordozzák. A harmonikus megjelenést nagyban segíti a színében hozzá igazított díszítő párnák is, így élvezheti az olaszországi „Dolce vita” hangulatot akár otthonodban is. Ülőfelülete No-Sag rugózású és felfüggesztésű, hogy még kényelmesebb pihenést nyújt a habszivacs tömésekkel, hogy ezzel is fokozza az ülés vagy fekvés minden pillanatát. Tegyél egy próbát, fogj egy pohár bort, ülj fel, húzd fel a lábad az ottománon, helyezkedj el és élvezd a megérdemelt pihenést. A körülbelül 274 x 218 cm mérete elegendő, hogy az egész család, vagy csak kettesben, kényelmesen elfeküdjetek rajta és nézzetek egy izgalmas filmet. De ha csak spontán meglátogatnának a barátok vagy vendégek és estére is maradnak, akkor nekik is egy felejthetetlen élményt nyújt majd ez a kanapé. Kinyitható 216 x 141 cm-es fekvőfelülettel elférnek az éjszakára maradó vendégek, akiknek a takarói és ágynemű bőségesen elférnek az ülőrész alatt elhelyezkedő ágyneműtartóban. Ne habozz tovább, és rendeld meg otthonod új kedvenc kanapéját, még ma!

Méretei: 274 x 218 cm

Adatok:

Funkciók:
 - Ágyazható verzió méretei: 216 x 141 cm
 - Ágyneműtartós verzió

Méretek:
 - Szélesség: 274 cm,
 - Magasság (párnákkal/párna nélkül): 86 / 77 cm,
 - Mélység: 218 cm,

 - Ülő magasság: 46 cm,
 - Ülő mélység (párnákkal/párna nélkül): 61 / 83 cm,

Kivitel:
 - Hullámrugós felfüggesztésű NoSAG ülőfelülettel.
 - Extra puha kivitel.
 - Ágyazahtó és ágyneműtartós kialakításban.
 - Anyaga szövet párnák hozzá tartoznak 3 nagy párna és 2 kispárna.
 - Válaszható színek a képeken szereplő színekben.
 - Sötét szürke: 469/09 - 413/03
 - Világos barna: 469/08 - 413/03
 - Bordó: 469/01 - 413/01
 - Sötét barna: 469/18 - 413/01

Állás:
 - Jobbos állásban,
 - Balos állásban,
 - Átszerelhető

Felhívom