Patrick kanapé -10 Ft-ért

Patrick kanapé
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Patrick kanapé

Termék leírása:

A Patrick kanapé remek, kiváló minőségű darabja nagykereskedésünknek. A kartámasz állítható, ezzel növelve a kényelmi funkcionalitást. Jelenleg szürke színben tudjuk vásárlóink rendelkezésére bocsátani, de lehetséges, hogy ez változni fog. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Amennyiben meg szeretné rendelni, ne habozzon hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
 - 94x215cm
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
 - Állítható kartámla
Állás:
 - Egyenes


Ha Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom