Vito Fulla bőr sarok ülőgarnitúra 369.000 Ft-ért

Vito Fulla bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
369000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Vito Fulla bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Vito Fulla bőr sarok ülőgarnitúra igényes megjelenésű, pompás darabunk. A felületén található díszítő bevarrások csak növelik a megjelenési különlegességet. A mozdítható fejtámasz, és az állítható oldalsó kartámla a makulátlan kényelmi funkcionalitást, és esztétikumot segítik elő. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Jobbos kivitelben kapható. Amennyiben érdekli a készletről kapható darabunk, kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:

 - Állítható fejtámla

 - Kattanó kar 

Méretek:
- 310x190cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom