Sardinien bőr sarokülőgarnitúra 539.000 Ft-ért

Sardinien bőr sarokülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
539000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Sardinien bőr sarokülőgarnitúra

Termék leírása:

A Sardinien bőr sarokülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A fejtámasz állítható, hogy pontosan beállíthassa az ülési komfortot felül. Pillanatnyilag bordó színben tudjuk biztosítani, ez a jövőben változhat. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Különösen jó választás lehet, amennyiben szeretünk egy kicsit ellazulni, motoros relax funkciójának köszönhetően. Jobbos, valamint balos állásban is tudjuk biztosítani, ez által könnyedén megtalálhatja azt a kivitelt, amire szüksége lenne. Mivel német import termékünk, ezért kiváló, remek minőséget hordoz magában. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 - motoros relax ülések,
 - kattanó fejtámlákkal,

Méretek:
 - Szélesség: 280 cm,
 - Magasság: 103 cm,
 - Mélység: 260 cm,
 - Ülő magasság: 45 cm,
 - Ülő mélység: 55 cm

Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület kombinált hullám rugós egységekkel.
 - Duplakomfortos üléselemek
 - Valódi bőr bordó színben,

Állás:
 - Jobbos kialakításban,

Felhívom