Sammy U bőr ülőgarnitúra 535.000 Ft-ért

Sammy U bőr ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
535000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Sammy U bőr ülőgarnitúra

Termék leírása:


LEÍRÁS

A Sammy U bőr ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkcionalitást. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Jobbos kivitelben kapható. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy megtalálhassuk a közös pontot!

ADATOK:

Funkciók:
 - Állítható fejtámla
Méretek:
- 240x300x160cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás
Felhívom