Royale U formájú kanapé 600.000 Ft-ért

Royale U formájú kanapé
Érdekli a termékünk?
600000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Royale U formájú kanapé

Termék leírása:

A Royale U formájú kanapé kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Exkluzív kinézetű, ebből adódóan remek választás lehet, ha modernebbé szeretnénk varázsolni otthonunkat. Egyszerű, letisztult megjelenésénél fogva igényességet visz a környezetbe. Mivel bőrből készült, ezért kiváló minőségű, frappáns, és strapabíró. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Kivitel:

 - Hideg habos ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban

Felhívom