Prisma sarokkanapé valódi bőrből fotellel 599.000 Ft-ért

Prisma sarokkanapé valódi bőrből fotellel
Érdekli a termékünk?
599000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Prisma sarokkanapé valódi bőrből fotellel

Termék leírása:

A Prisma sarokkanapé valódi bőrből fotellel remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Mivel egyszerű, letisztult megjelenéssel bír, ezért feldobja a helység hangulatát. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Vendégágy funkció
- Kattanós fejtámlák
 - Ágyneműtartós funkció

Méretek:
-250x230cm

Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület

Állás:
- Jobbos kialakításban


Felhívom