Meteora valódi bőr sarok ülőgarnitúra már -tól

Meteora valódi bőr sarok ülőgarnitúra
Most -ért elviheti, 499.000 Ft helyett!
499000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Meteora valódi bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Meteora valódi bőr sarok ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. A fejtámla állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót felül. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Mivel bőrből készült, ezért kiváló minőségű, frappáns, és strapabíró. Amennyiben rendszeresen szeretne relaxálni egy jót, akkor is kiváló lehetőséget nyújthat az Ön számára, hiszen motoros relax funkcióval felszerelt. Balos állásban tudjuk biztosítani. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Kérjük, hívja értékesítőnket mihamarabb, hogy tudjunk Önnek segíteni!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Állítható fejtámla
Méretek:
- 270x230cm
Kivitel:
- Hideg habos hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Balos kialakítás
Felhívom