Luca kanapé 238.300 Ft-ért

Luca kanapé
Érdekli a termékünk?
238300 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Luca kanapé

Termék leírása:

A Luca kanapé több színben is kapható, impozáns darabja lehet bármelyik nappalinak. Letisztult vonalvezetése révén könnyedén beilleszthető számos nappaliba, nem csupán exkluzív otthonokba. Egy modern, új építésű otthonban kiválóan beleillik a környezetbe, egy régiesebb helyen pedig növeli a helyszín kisugárzását, és modernitását. A kanapé könnyedén ággyá formálható, ebből kifolyólag vendégek elszállásolására is kiváló lehetőséget nyújthat. Tárolós volta miatt akár tárolási feladatokra is remekül felhasználható. Az ülés hullámrugós és habos kivitelű, ami maximális kényelmet biztosít a felhasználó részére. 

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
- Ágyazható
Méretek:
 - 140cm vagy 160cm méretben is kapható
Színek: 
 - több színben is megtalálható

Felhívom