Lesli U formájú ülőgarnitúra valódi bőrből 700.000 Ft-ért

Lesli U formájú ülőgarnitúra valódi bőrből
Érdekli a termékünk?
700000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Lesli U formájú ülőgarnitúra valódi bőrből

Termék leírása:

A Lesli U formájú ülőgarnitúra valódi bőrből igényes megjelenésű, pompás darabunk. Az állítható fejtámla, és a mozdítható oldalsó támla fogja segíteni abban, hogy a tökéletes kényelmi harmóniát megtalálhassa. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Mivel bőrből készült, ezért kiváló minőségű, frappáns, és strapabíró. Jobbos kivitelt tudunk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Állítható fejtámla
- Állítható kartámasz
Méretek:
- 310x220x160cm
Kivitel:

- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom