Kansas sarok ülőgarnitőúra valódi bőrből 529.000 Ft-ért

Kansas sarok ülőgarnitőúra valódi bőrből
Érdekli a termékünk?
529000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Kansas sarok ülőgarnitőúra valódi bőrből

Termék leírása:

A Kansas sarok ülőgarnitőúra valódi bőrből igényes megjelenésű, pompás darabunk. Az állítható fejtámla, és a mozdítható oldalsó támla fogja segíteni abban, hogy a tökéletes kényelmi harmóniát megtalálhassa. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A valódi bőr anyagból készült termékeink mindig első osztályúak, ez sem kivétel ez alól. Jobbos állásban tudjuk biztosítani. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. A teljes vételi árba tartozik még a puff is. Felkeltettük a figyelmét? Ne habozzon telefonálni készletinformációkért a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
- Kattanós fejtámla

- Mozdítható kartámasz
Méretek:
- 280x170cm
Kivitel:
- Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
- Jobbos kialakítás


Felhívom