Barolo bőr relaxos kanapé 299.000 Ft-ért

Barolo bőr relaxos kanapé
Érdekli a termékünk?
299000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Barolo bőr relaxos kanapé

Termék leírása:

A Barolo bőr relaxos kanapé kiváló minőségű, pompás darabunk. A kartámasz állítható annak érdekében, hogy megtalálhassa az Ön számára leginkább kényelmes pozíciót. Momentán homok színben tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos, hullámrugós egységek szolgáltatják. A valódi bőrből készült termékeinkhez hasonlóan ez is prémium. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Ez a darab nem hoz szégyent a német import minőségre. Amennyiben meg szeretné rendelni a darabot, ne felejtse el hívni értékesítőnket a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax
 - Kattanó kartámasz
Méretek:
 - 190x100cm
Kivitel:
 - Hideg habos és hullámrugós ülőfelület
Állás:
 - Egyenes kialakítás

Felhívom