Blacky feketebézs ülőgarnitúra 99.000 Ft-ért

Blacky feketebézs ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
99000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Blacky feketebézs ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Blacky feketebézs ülőgarnitúra kiváló minőségű, pompás darabunk. Letisztult megjelenésének köszönhetően igényességet sugároz ki. Ágyazható voltánál fogva az éjszakai vendégfogadás is könnyedén megoldható, és mivel ágyneműtartós, ezért ágynemű tárolására is remek lehet. A felület kényelmessége a hideghabos, hullámrugós egységek által szolgáltatott. A képen látható párnák a teljes árba foglaltak. Amennyiben szeretne tőlünk vásárolni, kérjük, hogy hívja értékesítőnket mihamarabb a 06/70 626-50-33 számon, hogy számíthassunk Önre, és tudjunk egyeztetni!

ADATOK:

Funkciók:
- Ágyazható

- Ágyneműtartós
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
- A párnák tartozékok
Állás:
- Egyenes kialakításban
Színek:
-Fekete-bézs (beige)


Felhívom