Bento valódi bőr sarok ülőgarnitúra -10 Ft-ért

Bento valódi bőr sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
-10 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
AzZZZ űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bento valódi bőr sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Bento valódi bőr sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A hideghabos, hullámrugós kivitelének köszönheti a puha kényelmi funkcionalitást. Tekintve, hogy bőrből készült darabunk, ezért remek minőséget képvisel. Jobbos kivitellel tudunk szolgálni. Német import termékeinkhez hasonlóan ez is remek, és frappáns minőség. Készletinformációval kapcsolatban kérjük, hívja tamást a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Méretek:
- 250x240cm
Kivitel:
- No-sag hullám rugós hideghabos felület
Állás:
- Jobbos kialakításban
Színek:
- SzürkeHa Ön túl távol lakik raktárunktól a személyes látogatáshoz vagy egyszerűen csak több információra van szüksége,
KÉRJE VISSZAHÍVÁSUNKAT AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL.
Felhívom