Bari U formájú kanapé 350.000 Ft-ért

Bari U formájú kanapé
Érdekli a termékünk?
350000 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Bari U formájú kanapé

Termék leírása:

A Bari U formájú kanapé kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. A kartámasz mozdítható és a fejtámasz is mozdítható, a kényelmi funkcionalitás fokozásának érdekében. Ágyazható voltánál fogva akár éjszakai vendégvárásra is remek lehetőségeket nyújthat. Mivel ágyneműtárolós kivitelű, ezért remek választás lehet, amennyiben ágynemű tárolására szeretnénk felhasználni. Mivel több színben is kapható, ezért könnyedén találhat olyan kivitelt, ami megfelel az Ön igényeinek. A felület kényelmessége a hideghabos egységek által szolgáltatott. Jobbos kivitelben kapható. Meg szeretné rendelni a darabot? Hívja bútoros Tomit a 06/70 626-50-33 számon!

ADATOK:

Funkciók:
 - Vendégágy funkció
 - Ágyneműtartós kivitel
Méretek:
 - 335x184x175 cm
Kivitel:
 - Hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Jobbos kivitel

Felhívom