Balingen relax sarok ülőgarnitúra 309.800 Ft-ért

Balingen relax sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
309800 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Balingen relax sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A Balingen relax sarok ülőgarnitúra remek, kiváló minőségű darabja kereskedésünknek. Kinézete exkluzív, így könnyedén vihet egy kis modernitást a környezetbe. Az ülőfelület kényelmességét a hideghabos egységek szolgáltatják. Mivel motoros relaxos kivitelű, ezért remek lehetőséget nyújt, amennyiben relaxálni szeretnénk egy jót egy fáradt nap végén. Jobbos, és balos kivitelű állásban is tudjuk szolgáltatni, ez által szinte bármilyen nappali tökéletes bútora lehet. Felkeltettük az érdeklődését? Amennyiben igen, kérjük, hogy hívja mihamarabb értékesítőnket, hogy megtalálhassuk a megfelelő megoldást Önnek!

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax funkció
 - Pohártartó és tároló rekesz
Méretek:
 - Szélesség: 256 cm,
 - Hosszúság: 90-162 cm,
 - Magasság: 95 cm,
Kivitel:
 - Extra puha hideg habos ülőfelület
Állás:
 - Balos kialakításban
 - Jobbos kialakításban

Felhívom