Balingen relax sarok ülőgarnitúra 309.800 Ft-ért

Balingen relax sarok ülőgarnitúra
Érdekli a termékünk?
309800 Ft
Keressen bennünket a +36 70 / 626 50 33 telefonszámon vagy kérje visszahívásunkat a lenti űrlap kitöltésével.
Az űrlap kitöltése után kollégánk felhívja Önt és szívesen ad tájékoztatást, pontosítást a termékről.

Az árak forintban értendőek és az áfát tartalmazzák.

Aktuális és tényleges árukészletünkről érdeklődjön személyesen vagy telefonon üzletünkben, ahol állunk szíves rendelkezésére. Jelen hirdetés nem minősül ajánlatnak, a változtatás jogát a hirdető fenntartja.

A feltüntetett ár alapár, a kanapé legolcsóbb kivitelére vonatkozik. A termék rendelhető extra funkciókkal, különböző anyagokkal, ebben az esetben a végleges ár eltérhet az itt feltüntetettől. Keresse bizalommal munkatársunkat, aki egyedi igényeinek megfelelően ellátja minden fontos információval, segít a választásban és az árkalkulációban.

  • Balingen relax sarok ülőgarnitúra

Termék leírása:

A balingen sarokkanapé exkluzív kinézetű, kifejezetten passzol modern, újszerű lakásokba. Német termékeinkhez híven ez is strapabíró, kiváló minőségű. A sötétkék színű darab relax funkcióval felszerelt, ez által kifejezetten jó lehet relaxálásra. A középső részben tárolórekesz található  ideiglenes tárolásra. A kiváló ülési kényelmet a hullámhabos kivitelű NoSAG felület adja. Amennyiben szeretne egy ilyen frappáns darabot, kérjük, hívja értékesítőnket telefonon, pár napon belül be tudjuk szerezni Önnek a megfelelő darabot. 

ADATOK:

Funkciók:
 - Motoros relax funkció
 - Pohártartó és tároló rekesz

Méretek:
 - Szélesség: 256 cm,
 - Hosszúság: 90-162 cm,
 - Magasság: 95 cm,

Kivitel:
 - Extra puha hideg habos ülőfelület

Állás:
 - Balos kialakításban
 - Jobbos kialakításban

Felhívom